Четверо загиблих, десятки в реанімації: У "ДНР" загадкові втрати під Новоазовськом

У мережі почала спливати інформація про загадкову НП під окупованим Новоазовськом. Там вибухи знищили кілька автомобілів з бойовиками "ДНР", багато загиблих і тяжкопоранених.

Командування "ДНР" мовчить про те, що сталося під Новоазовськом, передають Патріоти України з посиланням на Twitter блогера Necro Mancer.

Інцидент з "ДНРівцями" під Маріуполем трапився ще 27 жовтня. Про нього стало відомо з повідомлень сепаратистів в соцмережах. Командування угруповань зробило вигляд, що нічого не сталося.

"Вчера, 27 октября, по дороге в Новоазовск погиб мой друг и трое его сослуживцев… В машине, которая ехала следом, 10 человек - 300 (ранены - ред.). Все в реанимации", - написала якась Галина Миронова. Вона уточнила, що причиною НП стало пряме попадання по машинам 120-мм міни.Сепаратисти були вражені новиною, так як в офіційному зведенні "Л/ДНР" говорилося тільки про ліквідацію снайпера "народної міліції" терористичної "ЛНР". Про нього навіть пропагандистські ЗМІ РФ написали, а про масову загибель під Новоазовськом промовчали.

"Мне мой друг… на Песках молвил, что у него в сотне 1 200-й Свят, И еще, что дня 3 назад, или 4 там "чебурашка" взорвалась и (было) трое 200-х, один мальчишка в больнице потом скончался", - повідомили "ДНРівці". Вони також розповіли про масову загибель бойовиків в результаті удару з ПТУР.

"Или это не из ПТУР", - засумнівалися бойовики. Мається на увазі, по всій видимості, інцидент, який мав місце під селом Біла Кам'янка на маріупольському напрямку 30 жовтня. Керівництво "ДНР" звинуватило у всьому ЗСУ. Однак, як з'ясувалося пізніше, бойовики підірвалися на своєму ж мінному полі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...