Чотирилапа мандрівниця: У Дніпрі собака долає 6 км, щоб влаштувати "концерт" для водіїв (відео)

Зоозахисники не можуть з точністю пояснити таку поведінку собаки.

У Дніпрі працівники зооконтроля вже тричі відловлювали собаку, яка приходить на Центральний міст, щоб дати "концерт" водіям проїжджаючих там авто. Дворняга на прізвисько Вовча - стерилізована, щеплена, має іменну кліпсу. Заради "виступу" на мосту вона долає шість кілометрів. Тварина завжди приходить до однієї ділянки мосту, ставить лапи на відбійник і починає голосно гавкати на проїжджаючі автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зоозахисники не можуть з точністю пояснити таку поведінку собаки. "Може бути, її колись там викинули. Історії таких бездомних тварин - ось у чому і печаль, - ніхто не знає, що з ними трапилося", - говорить зоозахисниця і додає, що Вовча насправді дуже спокійна і ласкава собака і гавкає тільки під час "концертів" на мосту.
Для мандрівниці шукають господарів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...