"Что ты врешь, с*ка?!": Кремлівські пропаганд*ни побилися в прямому ефірі через Україну (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов вигнав із ефіру експертів, які влаштували сутичку в студії.

Випуск програми "Кто против?", на якому трапився інцидент, був присвячений вступу в силу закону про визнання учасниками бойових дій воїнів УПА в Україні, передають Патріоти України.

Так, конфлікт виник між політологом, фахівцем щодо Близького Сходу Араіком Степаняном і запрошеним експертом Грегом Вайнером.Араік СтепанянГрег Вайнер"А вот так говорили, когда убивали евреев. Мол, правильно делаете. Кто такие евреи?" – вибухнув Степанян. На репліку блискавично відреагував Вайнер.

Використовуючи нецензурну лайку, він накинувся на опонента за антисемітські висловлювання. "Что ты врешь, с*ка?!", – обурився експерт.

Степанян у відповідь облив Вайнера водою. Справа ледь не дійшла до бійки. Гостей програми розтягнули Соловйов зі своїм співведучим Сергієм Міхєєвим.

"Мерзавец! Он мне сказал, что я евреев убивал! Гнусь человеческая!" – продовжив перепалку Вайнер. Чоловіків довелося вигнати зі студії, водночас все ще звучали взаємні образи.

"Грэг, до свидания сейчас. Араик, тоже до свидания!" – відреагував Соловйов, попросивши охорону не підпускати експертів один до одного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...