"Что взрывается и горит?": Жителі окупованої Макіївки налякані вибухами і масштабною пожежею (фото)

Сьогодні близько 16:20 за місцевим часом в непідконтрольній Україні Макіївці місцеві жителі помітили дим і язики полум'я, які супроводжували звуки вибухів на Капітальній та 55-ому кварталі.

Про це очевидці повідомляють в спільнотах в соцмережі, передають Патріоти України.

За словами макіївчан, вони чули кілька вибухів поспіль і помітили одночасно з пожежею на Капітальній загоряння полів за Межовим: «Что взрывается и горит на Капитальной и 55ом квартале? Видны языки пламени»; «Да, очень интересно. Слышно хорошо. По два Баха подряд, а потом пауза»; «Кстати, одновременно с пожаром на Капитальной загорелись поля где-то на горизонте, за Межевым. (на фото не особо видно)».

Деякі користувачі повідомляють, що це члени НЗФ нібито знешкоджують снаряди, в той же час одна з користувачів повідомила про пожежу в універмазі: «Что-то обезвреживают на поле за 55кв»; «Знакомые говорят взрывные работы на поле, что-то взрывают»; «По-моему универмаг».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...