"Что ж вы друга бросили, друзья?!": Дубінський засмучений через небажання "слуг" захистити його від санкцій США

Скандальний нардеп переконаний, що такі дії однопартійців дискредитують президента країни.

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський наполягає на негайному проведенні засідання фракції для розгляду питання введення проти нього санкцій США. Про це Дубінський написав у Facebook, передають Патріоти України.

За словами нардепа, він вкрай здивований небажанням і не готовністю колег по фракції «зібратися, щоб обговорити необхідну реакцію на інсценовані нечистоплотними опонентами санкції Мінфіну США проти нього, які використовуються для дискредитації партії і Президента».

«... Але ще раз хочу повторити ключову теза моєї вимоги зібрати фракцію якомога швидше: Зволікання з проведенням позачергового засідання фракції на цю тему може привести до вкрай негативних наслідків у вигляді дискредитації як партії «Слуга народу», так і іі парламентської фракції і Президента України», - написав нардеп.

Декому ситуація нагадує музичний епізод з фільму Ельдара Рязанова "Забута мелодія для флейти". Судіть самі -


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...