"Чупакабру", яка полює в селі, зафіксувала камера відеоспостереження на Запоріжчині (фото)

Жодний собака навіть не гавкнув.

Звичайна лисиця полювали в селі Канівське під Запоріжжя геть усю ніч 5 лютого. Про це у Facebook розповіла мешканка Канівського Олена Тимофеєва, на камеру спостереження в домоволодінні якої й потрапила руда розбійниця, передають Патріоти України.

У Канівському усю ніч проти 5 лютого нахабно полювала лисиця. Тварина залізала під паркан домоволодіння, де камера її зафіксувала. Вочевидь, не відшукавши, чим там поживитися, нишпорила селом. Щонайменше двічі рудій розбійниці пощастило – обидва рази вони звідкись несла повз камеру курей. Одну – близько третьої години ночі, іншу за півгодини. "Десь вкрала двох курей, віднесла, скоріше за все, своєму виводку. Усю ніч, бідолашна, працювала", – коментує відео Олена.

Жінка також зазначила, що її собака навіть не гавкнув. "Ходить двором спокійно, як домашній кіт. Собака навіть з будки ніс не висунув", – каже дівчина.

Олена також зазначила, що лисиці в цих місцях не рідкісні гості, тож саме вони могли навести шереху у січні, коли жителі сіл Запорізького району мало не щотижня повідомляли про задушених свійських тварин. При цьому мешканка Канівського каже, що до масового вбивства свиней, яке сталося неподалік – у Біленькому лисиця, звісно, причетна бути не може.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...