"Не вистачить і двох бюджетів", - Криклій про відновлення Донбасу

Україна не має в своєму розпорядженні фінансових ресурсів, які необхідні для повного відновлення інфраструктури прифронтових районів Донбасу.

За оцінками Міністерства інфраструктури, йдеться про цілий річний бюджет України (або навіть про два бюджети). Про це заявив міністр Владислав Криклій, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Для порівняння він навів вартість будівництва моста в Запоріжжі - 14-15 мільярдів гривень, при цьому обсяг усього дорожнього фонду на 2019 рік становить 74 мільярди.
Міністр також констатував незадовільне освоєння коштів міжнародних фінансових організацій, які вони виділяли на Донбас (близько 30%).

«Я так розумію, що "Укравтодор" не сильно хотів займатися цими процесами. Тому що витрачати власні гроші значно легше, ніж потім звітувати за гроші міжнародних організацій», - пояснив Криклій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...