Чиє пухнасте щастя довше: Люди діляться в мережі смішними фото своїх домашніх улюбленців

Звісно, у цій гонці перемагають господарі кішок породи мейн-кун, але інші теж не відстають.

Користувачі соцмереж діляться сміховинними знімками своїх довгих котів та кішок, які, здається, можуть витягуватися до нескінченності. Доволі скоро обмін фотографіями перетворився на справжній флешмоб - господарі вихованців змагаються, у кого довший кіт, передають Патріоти України.

Середня довжина котів становить 46 см, до неї також треба додати середньостатистичний хвіст - 30 см. Але погляньте на ці фото. На них тварини здаються довшими в рази.

Звісно, в цій гонці перемагають господарі кішок породи мейн-кун, адже довжина такого дорослого кота з хвостом може перевищувати 130 см. Але інші теж не відстають.

Наскільки відомо, найбільший кіт у світі породи мейн-кун на прізвисько Омар живе в Мельбурні. Вага тварини становить 14 кг, а довжина - рекордні 120 см.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...