Чилійський військовий літак з 38 людьми розбився на шляху до Антарктиди

Зараз ведуться пошуки з метою знайти тих, хто вижив у результаті авіакатастрофи.

Літак чилійських військово-повітряних сил, який зник з екранів радарів по дорозі в Антарктиду, розбився, передають Патріоти України, посилаючись на прес-службу ВПС країни в Twitter.

Як зазначається, зараз ведуться пошуки з метою знайти тих, що вижили. На борту літака були 38 осіб: 17 членів екіпажу і 21 пасажир. Розбився борт - військово-транспортний Lockheed C-130 Hercule.

У заяві ВПС Чилі зазначається, що з моменту втрати радіозв'язку пройшло більше семи годин. Незабаром після його зникнення представник військово-повітряних сил країни повідомляв, що у C-130 було достатньо палива для того, щоб продовжувати політ ще кілька годин. Таким чином, до моменту публікації повідомлення чилійських ВВС паливо у літака скінчилося.

Літак прямував з міста Пунта-Аренас на чилійську антарктичну станцію Артуро Прат, розташовану на Південних Шетландських островах. Ця станція з 1947 по 2004 рік функціонувала в якості бази чилійського військово-морського флоту для спостереження за погодою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...