Чим екіпаж Crew Dragon займався в перший тиждень на МКС, - NASA

30 травня приватна компанія SpaceX уперше запустила астронавтів на МКС на кораблі Crew Dragon. 31 травня корабель успішно пристикувався до МКС і астронавти Боб Бенкен і Даг Херлі зійшли на борт станції. Планується, що вони пробудуть на орбіті до 110 днів.

Екіпаж “Експедиції 63» і астронавти, які прибули на Crew Dragon, на борту МКС завершили робочий тиждень, вивчаючи широкий спектр космічних явищ. Про це повідомляється на сайті NASA, передають Патріоти України.

Інженери Дуглас Херлі і Боб Бенкен, які прибули на Міжнародну космічну станцію на кораблі Crew Dragon приватної компанії Ілона Маска SpaceX, ще перебувають у процесі ознайомлення, оскільки вони завершують свій перший робочий тиждень в космосі.

5 червня астронавти ознайомилися з аптечками, коморами з продовольством, системами зв’язку і процедурами безпеки. Командир МКС Кріс Кессіді почав налаштування оптичного обладнання зв’язку на борту японського лабораторного модуля Kibo. Нове широкосмугове обладнання продемонструє передачу великих обсягів даних від МКС до Землі і назад.

Бортінженери “Роскосмосу” Анатолій Іванішин та Іван Вагнер продовжили дослідження на цьому тижні, відстежуючи природні і штучні впливи на нашу планету і стежачи за радіаційною обстановкою на станції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...