Про це Федорушкін розповів в інтерв'ю росЗМІ, передають Патріоти України.
Пілот поділився, що повітряні обіди готуються заздалегідь, їх привозять на літак в закритих контейнерах. Уже в повітрі бортпровідники їх розкривають і розігрівають для Путіна. При цьому, Федорушкін підкреслив, що часом президент РФ буває не дуже задоволений наданими стравами. "Йому хотілося щось добріше, гостріше. Приїдається. Не те що невдоволення висловлював, просто небажання це їсти з апетитом", - пояснив Федорушкін.
Він також пояснив, що ніколи не цікавився тим, що входить в меню президентського обіду.
Ще Федорушкін згадав про позаштатну ситуацію на борту з Путіним, яка відбулася на рейсі з Москви в Санкт-Петербург. "Погода і в Москві, і в Пітері була дуже погана для пілотування, бічний вітер і тут, і там. І такі рвучкі вітри. А ми злітаємо. І на ешелоні 5-6 метрів потрапляємо в дику бовтанку", - повідомив пілот.
За його словами, повністю вибило автопілот і кермо було обмежене на одну третину ходу, але висоту набрати вдалося, а сідати довелося на залиту водою смугу. Він зазначив, що в результаті вдалося успішно посадити літак в Пулково.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...