Чим приголомшать останні вихідні квітня: Гороскоп на 25-26 квітня

Дотримуйтеся карантину. Можна провести вихідні на дачі.

Вихідні 25-26 квітня не надихатимуть на теплу невимушену бесіду. Розмова може несподівано перейти на сварку. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.uа.

"Не наполягайте на своїй точці зору, - говорить астролог. - Не варто кардинально змінювати імідж. Сміливі експерименти призведуть до небажаного результату. Настрій буде зіпсований надовго. Ускладнюється епідемічна ситуація. Бажано не відпочивати серед натовпу. Дотримуйтеся карантину. Можна провести вихідні на дачі. Одягайтеся по погоді. Не провокуйте застуди. Останні вихідні квітня приголомшать звістками від колишніх коханих. Хтось із них оголосить про своє одруження, інші – запропонують почати стосунки знову. Погоджуватися на це не варто".

Овен

Не просіть у близьких фінансової підтримки. Позичені гроші не будуть використані розумно. За деякий час через це розгориться конфлікт.

Телець

Кількість коштів обмежена. Це ускладнить реалізацію ваших планів. Пошукайте додаткові засоби економії. Куплена офісна техніка не працюватиме.

Близнюки

З'являтимуться достойні уваги партнери. На деякий час нові знайомі можуть скрасити вашу самотність. Але швидко набриднуть.

Рак

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Додаткових доходів не передбачається. Не варто у ці дні робити великих продуктових закупок. Догодити смакам коханих та їхніх батьків буде непросто. Тому не слід виявляти ініціативу під час здійснення сімейних покупок.

Лев

Неприємності будуть оминати вас. Оголошуйте партнерам свої ідеї щодо відпочинку зарання. Інакше доведеться змиритися з неможливістю їх реалізувати. Кохані спланують вільний час по-своєму.

Діва

Тиждень був досить вдалим. Якщо є бажання, ви могли б заробити й у вихідні. Матеріальної підтримки потребуватимуть літні родичі. Не відмовляйте у допомозі.

Терези

Вільних грошей у вас не буде. Проте шукати додаткового заробітку не варто. Результат не коштуватиме зусиль.

Скорпіон

Не сполохайте спокою у родині. Не говоріть вдома про політику й економіку. Рідні важко реагуватимуть на подібні теми.

Стрілець

Грошей буде вдосталь, але похід по крамницях не принесе задоволення. Реагуйте спокійно на флірт коханих з новими знайомими під час зустрічі. Вони забудуть про цих людей вже після повернення додому.

Козеріг

На матеріальну підтримку від вас сподіватимуться знайомі та близькі. Допоможіть, чим зможете. Уникайте участі в азартних іграх. Ваші гроші залишаться у чужих кишенях.

Водолій

Фінансова ситуація ускладнюється. Ваш грошовий баланс потребуватиме ретельної перевірки. Зробіть це у вихідні. Кохані страждатимуть через відсутність уваги з вашого боку. Цінуйте їхню відданість. Не шукайте романтичних пригод.

Риби

Не дозволяйте знайомим втягнути вас у фінансову халепу. Особисті відносини складатимуться непросто. Кохані мляво реагуватимуть на знаки вашої уваги. Їх часто відволікатимуть сторонні від спілкування з вами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...