Чим Путін залякував світ на військовому параді, - Stratfor (фото)

Розвідувально-аналітична компанія Stratfor проаналізувала військову техніку, яку росіяни представили на параді 9 травня.

В квітневому звіті компанії наголошується, що незважаючи на застаріле обладнання та слабку промислову базу, обладнання Кремля все ще залишаються потужними, передають Патріоти України.

Системи ППО С-400 є найсучаснішим у РФ. Їх наявність і поширення часто викликає суперечки в світі.

С-400

Система протиповітряної оборони "Бук" знаходиться на озброєнні ЗС РФ з 1979 року. Після модернізації служать проміжною ланкою між стратегічними оборонними системами і точковими системами типу "Панцир".

Мобільна система "Ярс" РС-24 – покращений варіант "Тополь-М". Може нести ракети з ядерним зарядом радіусом дії близько 11 тисяч кілометрів.

Ярс РС-24

САУ "Мста-С" – основа рухомого артилерійського складу Росії, в той час, як артилерія на основі шасі Армата ще знаходиться в стадії розробки.

Мста-С

Гармата і Т-14. Експерти стверджують, що Росія не може просунути моделі далі прототипу. Т-14 – символ модернізації ЗС РФ. Вежу модернізували, щоб дозволити екіпажу бути ізольованими в кабіні.

Міг-24 і Су-30М – поки залишаються важливим прикриттям Росії з повітря, але значне виробництво п'ятого покоління поки не почалося.

Ту-160 і Ту-22 продовжують відтворюватися в РФ, не дивлячись на стару конструкцію.

Ту-160

"Росія давно надає пріоритетного значення розробці бойових гелікоптерів і в 1960-х була однією з перших, хто ввів бойові можливості Мі-24, згадують аналітики. Наступник серії Мі-24 - Мі-28 є відповіддю на американські Апачі АР-64", – уточнюється в матеріалі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...