"Чиновник-чарівник": Співробітник Мінфіну, який із сім'єю живе на 30 грн на день, навчає сина в елітній школі і відпочиває за кордоном

Згідно з задекларованими доходам, такі витрати чиновник просто не в змозі собі дозволити.

Завідувач сектором забезпечення діяльності заступника міністра фінансів Роман Гнатюк, що живе, згідно з офіційною е-декларацією, всього на 30 грн в день, в 2019 році мінімум тричі встиг відпочити за кордоном, передають Патріоти України з посиланням на Голос.ua.

Так, в поточному році Гнатюк двічі побував в Єгипті, на популярному курорті Шарм-ель-Шейх: з 29 квітня по 9 травня і з 6 по 14 жовтня. Влітку чиновник Мінфіну також відпочивав в Анталії (Туреччина): з 25 серпня по 1 вересня.
За даними видання, Гнатюк перетинав кордон України і в 2018 році. Тоді чиновник Мінфіну їздив відпочивати до Туреччини (Анталія): з 27 серпня по 10 вересня. А в 2017 році Гнатюк відпочивав в Туреччині з 28 серпня по 7 вересня.
Відомо також, що чиновник Мінфіну здійснив всі вищевказані свої поїздки на курорти без своєї дружини - Олени Гнатюк, що вказана в його декларації про доходи як домогосподарка.
Відзначається, що, згідно з задекларованими доходам, подорожі в Туреччину і Єгипет Гнатюк просто не може собі дозволити. Адже його річний дохід (на 4 членів сім'ї) становить 220 тис. грн, з яких 180 тис. грн на рік він віддає за навчання свого сина Олексія Гнатюка в елітній столичній приватній школі Midgard School.
Якщо вірити Гнатюку та його декларації, то всі його члени сім'ї повинні жити приблизно на 30 грн в день, не кажучи вже про Туреччину і Єгипет.

Подібні факти незаконного збагачення і приховуванні нелегальних доходів стали предметом перевірки Гнатюка з боку НАЗК, стверджують ЗМІ, вимагаючи реакції на викладені факти і міністра фінансів Оксани Маркарової, в підпорядкуванні якої і працює сьогодні чиновник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...