Чиновники "ДНР" пересядуть на автомобілі Hyundai преміум класу

"Хороший понт дороже денег!"

"МГБ ДНР", "міністерство доходів і зборів ДНР" і "уповноважений з прав людини ДНР" подали прохання в "уряд ДНР" про поліпшення автопарку ввірених їм т.зв. відомств, передають Патріоти України з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

У заявках на закупівлю автомобілів марки Hyundai на загальну суму 48,1 млн. RUB (приблизно 18 млн. UAH) в основному фігурує лінійка автомобілів Hyundai Genesis.

В "МГБ ДНР" на кошти платників податків очікується закупівля 10 автомобілів, "МДЗ ДНР" - 21 автомобіль, "уповноважений з прав людини ДНР" - 1 автомобіль.

Поки населення "республік" ледве зводить кінці з кінцями, потопає у безробітті і злиднях - верхівка т.зв. республіки "з жиру біситься". Шахти закриваються, підприємства ріжуть на метал, вся легка промисловість котиться під три чорти ... Але це не турбує місцевих царьків! Їм важливіше, що б в їх службових авто був обігрів керма, клімат - контроль і шкіряний салон.
Чи не комільфо підкотити до шинку на старенькому "мерині", зовсім інша справа викотиться з Hyundai Genesis G90 2019 року, під ручку з донецькою повією.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...