"Чисте пекло": Відомий ведучий описав важкі симптоми коронавірусу

Covid-19 викликав у Володимира двосторонню пневмонію.

Володимир Остапчук та його наречена Христина Гірняк заразилися коронавірусом і відклали весілля, заплановане на 1 жовтня. У Instagram телеведучий детально описав симптоми Covid-19 протягом "найжахливішого тижня" для свого здоров'я, передають Патріоти України.

"Так погано мені не було ніколи! - заявив Остапчук. - Температура під 40, кашель, озноб і ще багато чого. У день, коли мені стало різко погано, 4 вересня, в день мого першого великого стендапа, я не вийшов на сцену. Я тоді ще не знав, що це коронавірус, але були всі симптоми (тест прийшов через 4 дні)".

У Instagram-історіях Володимир також розповів, що на другий день від початку захворювання у нього пропав нюх, який повернувся через пару днів. При цьому у його нареченої нюху немає досі, хоча результат її ПЛР-тесту на Covid-19 був негативним.

"Перші п'ять днів було чисте пекло, - ділиться стендап-комік. - Температура 39.6, напади кашлю, немає смаку, запаху, жахлива втома. Але моя Христина мене врятувала".

Остапчук також поділився вартістю свого лікування: антибіотики, вітаміни та інші медикаменти обійшлися йому більш ніж в 8000 грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...