COVID-19: Британець заразився коронавірусом ще до того, як Китай повідомив про початок епідемії

Перші симптоми у Аттвуда проявилися за три дні до того, як влада Китаю офіційно повідомили Всесвітньої організації охорони здоров'я про спалах випадків захворювання пневмонією в Ухані

У Британії вимагають розслідування в зв'язку зі смертю 84-річного Пітера Аттвуда, який проживав в місті Чатем в англійському графстві Кент. 28 грудня минулого року пенсіонер відчув нездужання: у нього піднялася температура і почався кашель. 7 січня він був госпіталізований. Лікарі губилися в здогадах щодо причини хвороби, а Пітеру ставало все гірше і гірше. 30 січня він помер в лікарні. Причиною смерті були названі пневмонія і серцева недостатність, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Однак дочка померлого домоглася проведення тестів, які показали, що в тканинах легенів її батька був присутній коронавірус. Лікарі зберегли зразки тканин, так як підозрювали у померлого азбестоз - захворювання, обумовлене вдиханням азбестовмісної пилу. Хоча пенсіонер не мав справи з азбестом.

Результати аналізів були офіційно оприлюднені коронером. Таким чином Пітер став першою жертвою COVID-19 в Великобританії, хоча до цих пір вважалося, що коронавірус прийшов в країну в березні.

Як повідомляє видання Daily Mail, перші симптоми у Аттвуда проявилися за три дні до того, як влада Китаю офіційно повідомили Всесвітньої організації охорони здоров'я про спалах випадків захворювання пневмонією в Ухані - звідки потім коронавірус поширився по всьому світу.

46-річна дочка Пітера Джейн Бакленд впевнена, що Китай приховував інформацію про вірус. І, що, якби не ця брехня, її батько і безліч інших людей залишилися б живі.

Сама Джейн також перенесла вірусне захворювання незадовго до Різдва минулого року - але в більш легкій формі. А її 18-річна дочка Меган захворіла 10 січня. Бакленд впевнена, що у них був коронавірус - хоча тестів в той час ще не робили, так що з абсолютною точністю цього стверджувати не можна.
«Я ходила на різдвяні вечірки, обіймалася і цілувалася з людьми ... Якби я знала, що ми потенційно можемо розносити смертельний вірус, справи йшли б інакше», - каже жінка.

Пітер Аттвуд не тільки не був в Китаї, але і взагалі ніколи не покидав батьківщину. Джейн побоюється, що це вона могла заразити батька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...