COVID-19: На Львівщині 14-річна дівчинка перебуває у важкому стані в реанімації з діагнозом коронавірус

Щоб врятувати дівчинку терміново потрібний препарат «Біовен Моно», якого в лікарні нема. Його вартість – 225 тис. грн.

У відділенні реанімації львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ у важкому стані перебуває 14-річна Софія із Сокальського району, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

У дівчини діагностували Covid-19. Ще до основного захворювання добавилася хвороба Кавасакі. Щоб врятувати дівчинку терміново потрібний препарат «Біовен Моно», якого в лікарні нема. Його вартість – 225 тис. грн. Про це у Facebook повідомила директорка БФ «Крила надії» Наталія Ліпська.

«Потрібна термінова допомога дитині в реанімації ОХМАТДИТ. Софійка, 14 років, Covid-19, двобічна пневмонія. Хвороба Кавасакі. Стан дитини важкий. Необхідно 24 флакони “Біовен Моно 10%” ємністю 100 мл. На вже. Ціна питання 225 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Лікуючий лікар дівчинки Валентина Перова повідомила, що дитина в реанімації у важкому стані з дихальною недостатністю. Вона потребує постійної кисневої підтримки, але не є на ШВЛ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...