COVID-19: На Москві різко знизилося число нових інфікованих коронавірусом

Загалом у Росії за минулу добу зареєстровані ще 9 200 випадків інфікування коронавірусом.

У Москві за добу виявлено 3505 інфікованих коронавірусом, це найменший показник у столиці Росії з 30 квітня, свідчить статистика оперативного штабу по боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Від початку травня в місті зазвичай виявляли близько п’яти – шести тисяч інфікованих на добу.

Загалом у Росії за минулу добу зареєстровані ще 9 200 випадків інфікування коронавірусом. У статистиці російська влада враховує і анексований Крим.

Всього з початку епідемії в країні вірус виявлений у 272 тисяч людей. Понад 63 тисячі – вже одужали. 2 537 – померли, в тому числі 119 людей за останні 24 години.

Майже в 45 відсотках нових випадків захворювання протікає безсимптомно і було виявлене тільки за допомогою тестування. Крім того, вперше з початку епідемії на Москву і Московську область припадає менше ніж половина хворих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...