"COVID-19 назавжди": Медики зробили відверте зізнання (відео)

Коронавірус виявився ще підступніший, ніж прогнозували вчені.

Коронавірус може залишатися в організмі людини назавжди. Адже імунітет до хвороби виробляється нестійкий. Вчені почали сумніватися у дієвості вакцини, на яку сподівається людство. Крім того, є факти, які говорять що COVID-19 не зникає з організму після одужання, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Деякі українці перехворіли ще навесні, але хвороба дає про себе знати й досі. Лікар-пульмонолог "коронавірусного відділення" Світлана Гук відчула це на своєму досвіді.

Перший раз вона перехворіла на коронавірус в червні. Тест на антитіла дав хороший результат, але вже через чотири місяці температура підскочила знову. Світлана вдруге захворіла на COVID-19.

Офіційно підтверджених випадків повторного зараження у світі зараз лише чотири. В одному з випадків повторне зараження відбулося вже генетично зміненим вірусом.

Вчені кажуть, що коронавірус вражає не тільки легені. Від нього страждає ще й мозок. Пацієнти скаржаться на депресії, панічні атаки, безсоння, зниження розумових здібностей і навіть суїцидальні настрої.

Так, з початку осені в Києві четверо пацієнтів вистрибнули з вікон лікарень і розбилися на смерть. А лікарі кажуть, що третина людей, які пережили коронавірус, отримали нервові і психічні розлади аж до втрати працездатності.

Програміст Анатолій Величко розповів, що через два місяці після пережитого коронавіруса, не зміг абсолютно працювати. У нього почалася панічна атака, коли він сів за комп'ютер.

Вчені кажуть, що ускладнення коронавіруса ніби старять людину на 10 років. Вірус може залишатися в тілі назавжди, як гепатит або ВІЛ, поступово руйнуючи організм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...