"COVID-19 не міф. Він реальний": Телеведуча "1+1" захворіла на коронавірус

В Україні щодня фіксується значна кількість хворих, які підхопили COVID-19.

Про позитивний результат тесту на COVID-19 повідомила телеведуча каналу «1+1» Людмила Барбір, передають Патріоти України.

За словами ведучої, перші симптоми були схожі на звичайну застуду - червоне горло, нежить, слабкість в тілі, легке запаморочення і сонливість. Потім прийшли повна втрата запаху і смаку. Жінка пише, що болять м'язи - боляче ходити, лежати і навіть спати. "Температури немає. Навпаки вона знизилася, але таке відчуття, ніби всі 40", - уточнила Барбір.
Телеведуча пішла на самоізоляцію і лікується під наглядом сімейного лікаря. Їй рекомендували пити багато лужної рідини, вітаміни D і С, а також цинк. Кожні 30 хвилин потрібно вимірювати рівень кисню в організмі.
Чоловік і син ведучої здали тест на коронавірус і очікують результати.
"Друзі, на власному досвіді знаю, що COVID-19 не міф. Він реальний. На жаль, заразитися може кожен, статистика зростає, тому бережіть себе, своїх рідних і людей навколо! Будь ласка, дотримуйтесь вимог МОЗ та ВООЗ: тримайте соціальну дистанцію, носите маски і мийте руки!" - закликала Барбір українців.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...