COVID-19: Скільки українські зірки витрачають на лікування коронавірусу (відео)

З початком пандемії коронавірусу чимало українських зірок перехворіли на COVID-19.

Так, зірка "Жіночого кварталу" Олена Кравець відбулася легким кашлем, ведуча ТСН Марічка Падалко пережила сильний токсикоз, не дуже пощастило Сергію та Сніжані Бабкіним – висока температура, слабкість у тілі та біль у м’язах. Скільки коштів зірки витратили на лікування, - розповіли у "Світському житті", передають Патріоти України.

Так, комплексний підхід до діагностики та лікування коронавірусу влетів родині Бабкіних у 30-40 тисяч гривень. "Лікування, і ще КТ, і ще аналізи, кров. Ще дітям здавали і батькам здавали. Моя мама захворіла, наша няня захворіла. Я робила 7 або 8 тестів", - поділилася дружина музиканта.
Суттєві витратити потяг за собою коронавірус і в родині Марічки Падалко. Так, лікування обійшлося родині приблизно в 10 тисяч гривень. При тому, що витрати зірки покрила страхова компанія.
А от ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс вклалася в лікування мінімально. "Якщо порахувати дві баночки вітаміну С і пляшки води, які я купувала, то, не знаю, нехай 200 гривень я витратила на все лікування".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...