Cин чемпіонки світу та російської депутатки порубав людей мачете

Наталя Проскурякова заявила, що не втручатиметься в ситуацію, і її син повинен буде сам відповісти за скоєне.

У Ленінському суді Тюмені відбувся перший розгляд кримінальної справи щодо Володимира Проскурякова, сина дворазової чемпіонки світу з бодібілдингу та депутатки Тюменської міськдуми Наталії Проскурякової, відзначається в картотеці суду, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За даними слідства, 6 червня Проскуряков прийшов до своєї колишньої дівчини - студентки-архітекторки, у якої в гостях перебував її однокурсник, разом з яким вона виконувала проектну роботу.

Проскуряков накинувся на хлопця з мачете, завдавши тяжкі рани голови, тіла і лівої руки. На крики дівчини в квартиру вбігли двоє сусідів. Один з чоловіків, який намагався зупинити юнака, також отримав важку рубану рану руки.

Підозрюваного вдалося затримати тільки екіпажу поліції. Було порушено кримінальну справу за статтею 112 КК РФ ( "Умисне заподіяння шкоди здоров'ю середньої тяжкості").

Як повідомляють журналісти, потерпілий студент став інвалідом третьої групи і, швидше за все, втратив можливість отримати професію архітектора – він лівша і тепер не може згинати руку. Наталя Проскурякова заявила, що не втручатиметься в ситуацію, і її син повинен буде сам відповісти за скоєне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...