"Да вы знаете кто мы ... завтра от вас здесь и следа не будет": У центрі Києва затримали ще одного заступника Кличка (відео)

У найближчому оточенні київського мера новий гучний скандал.

Вчора ввечері, 26 квітня, в столиці, на вулиці Льва Толстого поліцейські затримали заступника столичного мера Володимира Слончак. Про це повідомляє "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

Історія почалася з того, що на вулиці Льва Толстого патрульні зупинили автомобіль Mercedes (AA2626EK) водій якого не увімкнув фари. За кермом була Людмила Костенко (вона ж депутат Київради від фракції "Солідарність" і заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку).

У 99% за таке правопорушення копи просто дивляться документи, перевіряють по наявних базах, попереджають і відпускають. Мабуть, все так би й закінчилося, але поруч з Костенко сидів Володимир Слончак (заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень), який вирішив по своєму розрулити ситуацію.

Він почав "качати права" відпускаючи репліки типу "так ви знаєте хто ми", "завтра від вас тут і сліду не буде" і т.д.
Так, як на його репліки ніхто не реагував, він вийшов з авто і почав приставати до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Неадекватного дебошира-заступника затримали, а поліцейському викликали швидку і госпіталізували з травмою.

Тим часом, Людмила Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп'яніння. Автомобіль поїхав на штраф-майданчик. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка задокументувала це надзвичайна подія.В Киеве задержали зама Кличко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...