Далеко від королівської сім'ї: Стало відомо, як принц Гаррі привітав дружину Меган з днем народження

У вівторок, 4 серпня, Меган Маркл відзначила свій 39-й день народження. Вона разом з принцом Гаррі святкувала його на батьківщині в Каліфорнії.

Сім'я принца Гаррі відсвяткувала ще один день народження далеко від королівської сім'ї. Першим свій день народження відзначив 6 травня Арчі, тепер же настала черга його мами Меган Маркл. День народження Меган Маркл пара відсвяткувала на домашній вечірці, повідомляє US Weekly, передають Патріоти України.

За інформацією інсайдерів видання, на святі були присутні мати Меган Маркл Дорія Регланд і 14-місячний Арчі. «День вони провели всі разом, а ввечері Дорія залишилася з Арчі, а Меган і принц Гаррі отримали можливість провести час разом. Принц Гаррі приготував для дружини вечерю з трьох страв, правда, за допомогою Дорії».

«Звичайно, з тих пір як принц Гаррі одружився на Меган Маркл, він став краще готувати, але йому ще належить вчитися і вчитися», - додало джерело.

Також інсайдер розповів, що онук королеви Єлизавети подарував Меган Маркл величезний шоколадний торт, покритий цукровою пудрою, а будинок прикрасив повітряними кулями. Також принц подарував Меган Маркл ланцюжок з кулоном, в якому поміщена їх спільна фотографія, зроблена Гаррі. Дизайн прикраси принц розробив сам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...