"Далі виявилася ж*па, або Думати - не для всіх": Відомий продюсер висловився про скандали навколо нацвідбору на "Євробачення"

За словами Кондратюка, буде дивно, якщо нацвідбор в наступному році будуть організовувати ті самі люди...

Ігор Кондратюк

Продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк розповів, як потрібно було діяти, щоб не допустити скандалу навколо Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Головна їх помилка в тому, що після того, як відмовився перший учасник, далі виявилася жопа, вибачте. От в цьому я їх не розумію. Хоча так, не розумію і того, як можна було допустити до участі співачку, яка їздить до Росії. Навіщо взагалі було її включати? Я би не включив. Але думати – то не для всіх…" - сказав він.

На його думку з відмовою від "Євробачення" Maruv отримала більше плюсів, ніж мінусів. "Maruv отримала рекламу, і вона їй як артистці – в плюс… Проте вона більше виграла би набагато більше, якби поїхала на Євробачення, тому що є думка експертів, підозра, що її виступ був би дуже трендовим. Хоча я особисто вважаю, що на Євробаченні потрібно демонструвати, в тому числі, голос. Таким чином, її менеджмент проявив, м’яко кажучи – недолугість. Нагадаю для тих, хто "на бронепоїзді", що це – виключно моя думка", - впевнений продюсер.

За словами Кондратюка, буде дивно, якщо ці самі люди будуть і в наступному році проводити "Євробачення". "Ну, окей, Maruv відмовилася - і що? Припустимо, що вона підписала би договір, але у неї після перемоги на Нацвідборі просто змінилися якісь життєві обставини? Що далі? Це ніхто не продумав, це не було прописано. Умовно кажучи, якщо ти, Maruv, відмовляєшся їхати, ми передаємо цей контракт іншим учасникам, і вони повинні про це знати. А якщо вони відмовляються їхати без перемоги на Нацвідборі, тоді просто варто було відмінити фінал Нацвідбору і оголосити, що всі учасники - це люди, які прийшли сюди просто, щоб отримати безкоштовний ефір на СТБ. Що у них немає бажання, ресурсів чи менеджменту, щоб виступити на Євробаченні", - додав він.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...