Дан Балан несподівано з'явився на "Голосі країни" і ... ніжно потримався за шию Тіни Кароль (фотофакт)

У 11-му сезоні молдовський співак не увійшов до складу журі вокального проекту, і його поява стала для всіх приємним сюрпризом.

Дан Балан несподівано приїхав на зйомки шоу "Голос країни". Про те, що співак з'явився на зйомках "Голосу", стало відомо через Instagram-аккаунт ведучого шоу Юрія Горбунова, передають Патріоти України.

На опублікованому фото позують сам ведучий, Діма Монатік, Надя Дорофєєва, Олег Винник, Катя Осадча, Дан Балан і Тіна Кароль. Найбільш уважні помітили, що молдавський артист ніжно тримає Кароль за шию.

Шанувальники артистів в захваті від того, що Дан і Тіна знову разом засвітилися на шоу. Глядачі з нетерпінням чекають, коли молдовського артиста покажуть в ефірі програми: "Ооо, Данчик, я вже не можу дочекатися ефіру. Ось це інтрига", "Балан + Кароль - це чарівна парочка. Я зараз розплачуся .... так мило .... Дякую за фото", "Дан прийшов рятувати "Голос". Цей сезон нецікавій без нього".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...