Дантеси 21 століття: На Росії забили табуреткою на смерть Олександра Сергійовича Пушкіна

Вбивцям не сподобалося те, що Пушкін ходив містом у спідниці.

У Росії на смерть забили табуреткою повного тезку письменника і поета Олександра Сергійовича Пушкіна. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot, передають Патріоти України.

Вбивство 46-річного жителя міста Михайлов Рязанської області сталося в приватному будинку, де компанія з трьох осіб вживала спиртне протягом декількох тижнів.

Товариші по чарці спочатку ногами і руками побили потерпілого, а потім добивали табуретом і ніжкою від стільця.

На допиті двоє обвинувачених розповіли, що причиною розправи стала спідниця, в якій загиблий ходив містом. За попередньою версією, Пушкіну просто нічого було носити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...