Дати бій російському реваншу: Десятки тисяч громадян знову стікаються до грузинського парламенту (відео)

У столиці Грузії 21 червня акції протесту продовжилися. Величезна кількість протестуючих знову стікаються до будівлі парламенту з гаслами "Росія - окупант".

Ситуація в Тбілісі знову на межі вибуху, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 21 червня, грузини знову вийшли на антиросійський мітинг до будівлі парламенту. Незважаючи на те, що днем раніше дана акція протесту обернулася жорстокими сутичками з поліцією, сотнями поранених і затриманих, громадяни Грузії знову виходять на вулиці.

Вийшли протестувальники з вельми красномовними антиросійськими гаслами і плакатами. Вони вимагають відставки глав МВС і Служби держбезпеки країни Георгія Гахарія і Вахтанга Гомелаурі, а також проведення дострокових виборів.

Поки ситуація на площі біля парламенту спокійна. Силовики не роблять якихось спроб розігнати мітинг.

Варто відзначити, що спусковим гачком для бунту послужив візит до Грузії представника путінського режиму, депутата Держдуми РФ Сергія Гаврилова. Він не тільки приїхав в Тбілісі, але ще й примудрився сісти в крісло спікера парламенту Грузії. Це стало останньою краплею для народу, напруга якого давно росло через загравань влади з Москвою, що окупувала 20% території країни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...