"Давайте ми будемо першими": Садовий звернувся до Саакашвілі щодо Львова

Мер Львова Андрій Садовий запропонував Міхеілу Саакашвілі використовувати ввірене йому місто в якості пілотного майданчика для "обкатки" нових реформ і ідей, щоб впроваджувати їх потім по всій Україні в разі їх успіху.

В ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", львівський градоначальник Андрій Садовий привітав Міхеїла Саакашвілі, якого призначили на посаду глави виконкому штабу реформ, а також подякував йому за те, що той погодився обійняти цю посаду, передають Патріоти України.

"Перш за все хочу подякувати Міхеїлу Саакашвілі, що він погодився зайняти цю посаду. Тому що це є такою великою надією для нашої країни. І якщо проаналізувати останні 20 - 25 років в пострадянському просторі, то де відбулися позитивні демократичні зміни? Це країни Балтії, а також Грузія. Йому це вдалося незважаючи ні на що. І ми віримо, що будуть успіхи і в Україні, і ми готові підставити плече", - звернувся до студії і до Саакашвілі Садовий.

При цьому він додав, що прекрасно розуміє той факт, що на своїй посаді Саакашвілі буде займатися питаннями реформування всієї країни. Але для цього, на думку мера Львова, необхідний якийсь пілотний майданчик, на якому будуть проходити випробування ті чи інші нововведення. В якості такого майданчика Садовий запропонував своє рідне місто - Львів. "Я розумію, що пан Саакашвілі буде займатися реформами у всій країні, але, напевно, буде стояти питання якогось пілотного майданчика. Львів готовий бути тим самим пілотним містом, де давайте в першу чергу спробуємо відкатати ті або інші успішні моделі, щоб потім можна було реалізовувати їх для всієї України", -. запропонував мер і додав, що вони з Саакашвілі знайомі давно.

"Є довіра, а це найголовніше, тому що коли є довіра, то можна зробити все можливе і навіть неможливе ... Вперед, до перемоги!", - підсумував львівський градоначальник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...