Давно снаряди не вибухали? Поблизу арсеналу в Калинівці гасили пожежу (фото)

26 вересня 2017 року на території 48-го арсеналу сталась пожежа, яка спричинила вибухи артилерійських складів.

Поблизу 48-го військового арсеналу в Калинівці гасили пожежу, яка спалахнула у лісі та через суху траву та вітряну погоду швидко поширювалась, передають Патріоти України з посиланням на АрміяInform.

Пожежу виявив зовнішній патруль який повідомив про це командуванню частини. До місця пожежі виїхали пожежні розрахунки та спецтехніка військової частини.

Інженерна машина розгороджування відразу проорала смугу, щоб вогонь не поширювався у бік технічної території арсеналу.

А військовослужбовці приступили до локалізації осередків займання. Паралельно було оповіщено управління ДСНС міста Калинівки. Нам на допомогу прибули три пожежні машини з командами вогнеборців.

Спільними зусиллями військових і рятувальників вогонь загасили за кілька годин. Унаслідок пожежі постраждало понад два гектари лісу.

Причини займання наразі встановлюють. За однією з версій до пригоди причетні мешканці прилеглих сіл, які часто спалюють бур’яни та суху торішню траву на полях і городах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...