Де гроші - там і батьківщина: Хацкевич розповів, як йому все подобається в Росії

Олександра Хацкевича було звільнено з посади головного тренера київського "Динамо" в серпні після поразки в Лізі чемпіонів від "Брюгге". Відтоді він залишався без роботи.

Екс-наставник київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував початок співпраці із представником першої ліги Росії волгоградським "Ротором", передають Патріоти України з посиланням на Футбол 24.

"Для мене це велика відповідальність. Ротор мені відомий і рекомендацій не потребує. Щоб зрозуміти російський чемпіонат, необхідно відчути колорит.

Перед клубом стоять найвищі завдання. Прилетів спеціально у Волгоград на підписання контракту, щоб познайомитися з містом, в якому доведеться жити і працювати, з інфраструктурою, особисто зустрітися з керівництвом області та клубу. Мені все дуже сподобалось. Встиг піднятися на Мамаєв Курган. Вважаю, що кожна людина, що приїжджає в Волгоград, хоча б раз повинна відвідати це знакове місце і вшанувати пам'ять захисників Сталінграда. Контракт ми підписували на Волгоград Арені, тому оцінив масштаб і красу стадіону, подивився на роздягальню і газон.

Спочатку мені потрібно познайомитися з тими гравцями, який є в команді, побачити потенціал кожного футболіста і створити міцний колектив. Я був по-хорошому здивований, яка підтримка у команди. Знаю, що багато людей люблять цей клуб і ставляться до нього вимогливо. Зрозуміло, що крім досягнення результату фанати повинні отримувати задоволення від гри. Зробимо з хлопцями все можливе зі свого боку, щоб вболівальники не були розчаровані", – цитує Хацкевича офіційний сайт російського клубу.

Ротор очолює турнірну таблицю другого за силою дивізіону чемпіонату Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...