Де у Криклія можна гвалтувати і далі: Журналісти провели унікальний експеримент

Журналісти імітували напади на пасажирів, результати були несподіваними.

Після резонансного нападу на пасажирку потягу Київ-Маріуполь Анастасію Лугову журналісти телеканалу "Україна 24" провели унікальний соціальний експеримент, передають Патріоти України.

Журналісти поїхали в трьох різних поїздах - з Києва до Маріуполя, Одеси та Івано-Франківська. Серед ночі знімальні групи імітували напади на пасажирів, як це було з Луговою. Підсумки були несподіваними.

"Ми вирішили перевірити, як тепер, після відомого на всю країну нападу в поїзді, провідники реагують на подібні ситуації - що роблять, куди телефонують, які засоби мають. Журналісти наважилися на ризикований експеримент: три знімальні групи разом з артистами у трьох потягах відтворять схожі інциденти", - розповіла учасниця експерименту.

У поїзді, що слідував до Івано-Франківська, провідниця відреагувала моментально і встала на захист журналістки, але пасажир тут був хоч і "напідпитку", але не агресивний.

Друга журналістка їхала в купе потягу Одеса-Київ, де було імітовано домагання, й почала кричати. Провідниця прибігла на крик, але була шокована, побачивши "буйного" чоловіка. Щоб її не лякати, журналісти припинили провокацію. За її словами, вона "не має права вставати між пасажирами".

У потязі Маріуполь-Киів, де стався інцидент з Луговою, журналістка й актор відтворили ту саму ситуацію. На крик вийшли пасажири. Люди відреагували о 3-й годині ночі. Провідники намагалися втрутитися, поки актор не сказав, що "це моя дружина", тоді вони розгубилися, але намагалися затримати "нападника". Експеримент зупинили після дзвінка провідниці до поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...