Де зливи, а де безхмарне небо: Синоптики розповіли про різномаїття погоди в Україні

Дощі у західних областях очікуються в денний і нічний час.

Погода в Україні в неділю, 19 липня, буде дощовою на заході, а в решті частини країни буде сухо. Температура повітря досягне +32 тепла в південних областях. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру, передають Патріоти України.

Прогноз у всіх областях

Так, в денний і нічний час доби на заході будуть зливи, очікується від +22 до +26 тепла, вночі від +13 до +17 градусів. Вітер по Україні від 5 до 10 метрів за секунду.

У центральних і північних областях температура становитиме від +25 до +28 тепла, а вночі подекуди опуститься до +13 градусів.

На південному сході України буде тепліше. Вдень очікується від +27 до +32 тепла, а вночі від +14 до +20 градусів.

Прогноз в Києві

У Києві та області сьогодні тепло і сонячно, може бути помірна хмарність. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +26 до +28 тепла, а вночі буде в межах +15 градусів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...