День Києва: Легендарний Термінатор заспівав популярний київський хіт (відео)

Мер Києва Віталій Кличко привітав мешканців столиці з Днем міста та опублікував відео, в якому актор і ексгубернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварцнеггер каже "Як тебе не любити, Києве мій".

Привітання та відео опубліковане на сторінці "Кличко-мер" у Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, щиро вітаю вас з Днем Києва і пропоную переглянути це відео! Це відео про любов. Любов кожного киянина до свого рідного міста. Адже кожного з нас з Києвом пов’язує щось своє, особливе. Київ – це місто, яке знають та люблять у всьому світі. Київ – це кожен з нас! Ми любимо тебе, Києве!", – написав Кличко.

На відео у музичному супроводі пісні "Як тебе не любити, Києве мій!" продемонстровано краєвиди столиці. Також на відео Шварцнеггер за допомогою відеозв'язку з Кличком повторює за ним фразу українською мовою "Як тебе не любити, Києве мій!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...