День матері по-королівськи: Принцеса Шарлотта і принц Джордж зворушливо звернулися до своєї бабусі Діани (фото)

​14 березня в Великобританії відзначили День матері.

Герцог і герцогиня Кембриджські опублікували в соцмережах зворушливі листівки, які їхні діти адресували своїй покійній бабусі - принцесі Діані. Кейт Міддлтон і принц Вільям повідомили, що цю традицію їх сім'я дотримується кожен рік, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Так, п'ятирічна принцеса Шарлотта, намалювавши велике різнобарвне серце, написала: «Дорога бабуся Діана, я думаю про тебе в День матері, я тебе дуже люблю. Папа сумує за тобою. З любов'ю, Шарлотта. Цілую».

Принцу Вільяму було 15 років, коли Діана загинула в автокатастрофі.
«Дорога бабуся Діана, з Днем матері. Я дуже тебе люблю і завжди думаю про тебе. З великою любов'ю від Джорджа», - йдеться в посланні семирічного принца Джорджа, який також намалював пейзаж з деревами і птахами.

На листівці від дворічного Луї намальовано серце, приклеєні стікери зі звірятками і написано його ім'я.

«Багато хто з нас будуть далеко від наших близьких, але з нетерпінням чекають моменту в не настільки віддаленому майбутньому, коли знову зможуть обійняти свою матір. Але для тих, хто переживає важку втрату, сьогоднішній день може виявитися особливо важким», - йдеться в пості Кейт і Вільяма.
Королева Єлизавета в День Матері опублікувала дитяче фото зі своєю мамою, також Єлизаветою, привітавши всіх матерів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...