День Незалежності України: У терористичній "ЛНР" вивісили синьо-жовтий прапор, а в окупованому Криму поклали квіти поетесі (фото, відео)

В окупованому Лутугиному в Луганській області в День Незалежності України патріоти вивісили прапор України, а також розвісили у місті листівки з привітаннями.

У Лутугиному рознесли листівки до Дня Незалежності УкраїниВідповідні фото і відео опублікували в Telegram-каналі donechanyn.

Зокрема, прапор України з написом "Лутугине – це Україна! 24.08.2020" розмістили на монументі біля вічного вогню.

"Щоб ви розуміли, за таке в лидинири можна легко залетіти на підвал і потрапити в обмінний фонд. Спасибі місцевим патріотам. Ви найкращі! Скоро виженемо свиней із рідного краю", – прокоментували автори каналу.

У День Незалежності України по всьому Лутугиному рознесли вітальні листівки.

Патріоти привітали Лутугине з Днем Незалежності України.

Патріоти в Лутугиному рознесли українські листівки до Дня Незалежності.

Листівки з українською символікою рознесли по всьому Лутугиному.

У День Незалежності України в "ЛНР" з'явилися вітальні листівки.

По всьому Лутугиному рознесли листівки до Дня Незалежності України.

В окупованому Лутугиному з'явилися листівки до Дня Незалежності України.

Патріоти в Лутугиному відзначили День Незалежності України.

У Лутугиному по всьому місту рознесли листівки до Дня Незалежності України.


Також в анексованому Криму жителі Сак також відзначили День Незалежності України. Вони поклали квіти до пам'ятника поетеси Лесі Українки.

"Для кожного з нас це особливий день. Це не просто головне державне свято, це твій день. Де б ти не був і чим би не займався, це день твоєї боротьби, твоїх перемог, твоїх надій, твоєї незалежності", – написав у своєму Instagram житель Сак.

У Криму поклали квіти до пам'ятника поетесі в День Незалежності України.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...