"Денег нет...": На Росії намагалися продати яхту, яка належала Дмитру Медведєву

За інформацією, він володів цією яхтою від 2009 до 2015 року.

Яхту, якою раніше володів експрем'єр РФ Дмитро Мєдвєдєв, виставили на продаж на сайті Avito. Оголошення з сайту видалили, проте воно збереглося в кеші Google. Про це повідомив засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний, передають Патріоти України.

В оголошенні яхту преміум-класу Princess 85MY 2009 року випуску продавали за 134 мільйони рублів ( приблизно 52,5 мільйонів гривень). Яхта, яка нині перебуває в порту Сочі може розвивати швидкість до 26 вузлів на годину. На яхті є 5 кают, які розраховані на 12 пасажирів.

"Простора обідня зона, облаштований бар. У носовій частині розташована vip-каюта з ліжком king-size та повноцінною гардеробною", – йдеться в повідомленні.

За словами Навального, ця яхта належала Мєдвєдєву від 2009 до 2015 року. Ця ж яхта фігурувала у гучному розслідуванні ФБК "Он вам не Димон".

Олексій Навальний розповів, що в 2015 році Мєдвєдєв змінив цю яхту на більш розкішну за 865 мільйонів рублів. Він стверджує, що яхту придбав свояк Володимира Путіна Миколай Шамалов. Проте тепер, вочевидь, він шукає для судна нових власників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...