"Денег нет, но вы держитесь": "Л/ДНР" чекають серйозні зміни", - Чибісов

Те, що Кремль постійно зменшує суми виплат для існування "ДНР" та "ЛНР" та їх частоту – не секрет. І вже зараз Росія на підтримку бюджетників та діяльність "сепарських" структур майже нічого не виділяє.

Про це у своєму блозі пише Олексій Чибісов, передають Патріоти України.

"До цього ж можна додати штучні проблеми, які створюють людям куратора "Л/ДНР" Суркова самі ж ФСБшники. Через відмову підконтрольного ним підприємства "Зовнішторгсервіс", яке захопило у володіння майже всі заводи та шахти на окупованій частині Донбасу, у "дирі" роблять штучну кризу. Як би смішно це не звучало, але якщо задуми офіцерів-окупантів перетворять у життя, всі роки існування "республік" здаватимуться місцевим мешканцям процвітанням.

За допомогою відмови в отриманні грошей, росіяни хочуть довести людей до точки кипіння. Шахтарі, які і без того місяцями нічого не отримують, залишаться зовсім без копійки. Те ж саме стосується й металургів та інших робочих. Ба більше, підприємства зазвичай сплачували "податки" у "казну" квазіреспублік. І цього вистачало аби покрити відсотків 20-30 від зарплат бюджетникам. Зараз, коли Росія не відправлятиме нічого, а куратори "дири" зведуть нанівець інші виплати, може початися справжній голод.

Самі ж гроші, без сумніву, осядуть у кишенях росіян, а на меті у них повалення режиму Пушиліна та Пасічника. На зміну ж їм готують нові кадри, які "запровадять новий курс Донбасу". Буде це спробою втюхати окуповані території Україні на умовах РФ? Скоріш за все, так.

Але існують й інші варіанти, коли Донбас стане автономією нової держави, утвореної після можливого злиття РФ та Білорусі у союзну республіку. Принаймні, Михайло Бабич, будучи послом Росії у Білорусі, працював саме над таким відтворенням "аналогу СРСР".

Відкликаний з Мінська посол Росії в Білорусі Михайло Бабич

Якщо "ДНР" та "ЛНР" увійдуть до такого союзу, санкційний удар по Москві розділиться й на Білорусь. Існувати під обмеженнями двом країнам буде простіше, тож Путін від цього виграє не тільки економічно. Він ще й вийде на нові кордони, створить можливість відкриття ще одного фронту, чим суттєво посилить власні позиції. А Донбас при цьому продовжать нищити, тільки при "гарантіях безпеки від Росії". І відвоювати захоплені землі стане набагато складніше."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...