Депресія і наркотики: Українська співачка розповіла про свій стан після невдалого Євробачення (відео)

Гайтана пригадала, як тікала сама від себе.

Українська поп-виконавиця Гайтана після не зовсім вдалого виступу на Євробаченні-2012 тікала сама від себе. Співачка переїхала до Англії, де намагалася врятувати і відносини з її екс-продюсером Едуардом Климом, які теж йшла на дно, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Як зізналася в інтерв'ю проекту ЖВЛ 40-річна артистка, через низку труднощів у неї розвинулася депресія. Гайтана захопилася легкими наркотиками і в певний момент усвідомила, що помирає.

"Туди-сюди каталися. Ніяк не могли поставити крапку в цих відносинах <...> я тікала по світу сама від себе", - згадала вона.

Згубну пристрасть до марихуани, яка допомагала їй впоратися з депресією, виконавиця усвідомила лише з часом: "Я просто зрозуміла, що починаю курити по кілька разів на день, щоб тікати від себе. Від реальності".

Без марихуани не розпочинався і не закінчувався жоден день, і такий спосіб життя виконавиця вела майже два роки. У певний момент їй вдалося "зіскочити". А все тому що вона зрозуміла, що помирає.

"Мені дуже хотілося. Я розуміла, що помираю. І поки я курила, я не могла прийняти рішення і залишити ці відносини", - продовжила Гайтана.

Едуард Клім знав, в якому стані знаходиться артистка, але допомогти не міг як мінімум тому, що сам перебував у такому ж. Як висловилася виконавиця, вони були двома хворими людьми, які заражали один одного. У 2016 році Гайтані таки вдалося перебороти свою пристрасть до наркотиків і розірвати відносини з колишнім продюсером. Відновитися в Конго - другий батьківщині співачки - їй допоміг її батько, який зумів підібрати правильні слова.

Сьогодні Гайтана одружена з іменитим саунд-продюсером Олександром Смартом, який свого часу працював у США з Ланою Дель Рей, гуртом Maroon 5 та іншими знаменитостями. Пара виховує спільну дочку Сапфір-Ніколь, яка народилася влітку 2017 року.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...