Десятки жертв і поранених: Путінсько-асадівські війська завдали чергового авіаудару по мирних жителях у Сирії (фото)

CNN станом на ранок 16 січня говорить про понад 15 загиблих і 60 поранених.

Росія і президент Сирії Башар Асад 15 січня завдали кількох авіаударів по сирійській провінції Ідліб. Внаслідок повітряних атак загинули щонайменше 23 людини, майже пів сотні зазнали поранень. Про це повідомляє журналіст Джуліан Ріпке у своєму Twitter, передають Патріоти України.

За інформацією журналіста, під вогонь потрапили житлові райони й ринки в населених пунктах Ідлібу."Це трапилося за чотири дні після того, як Росія пообіцяла чергове "припинення вогню" в регіоні", – зазначив Ріпке.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...