"Дякую за кожну мить разом!": Перша леді України зворушливо привітала чоловіка з днем народження

25 січня президент України Володимир Зеленський відзначає свій день народження.

Перша леді України Олена Зеленська написала привітання своєму чоловікові, президенту України Володимиру Зеленському з його 42-м днем народження. Відповідна публікація з'явилася на її соціальної сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

«Безпечно. Затишно. Ніколи не спокійно, але завжди цікаво. Так відчуваєш себе, коли поруч - справжній чоловік. Той, на кого можеш покластися в усьому. Який дійсно слухає і в потоці твоїх слів знайде і зрозуміє головне. В обіймах якого виклики ззовні стають малими і нестрашними. Справжній чоловік - той, з яким по плечу, здавалося б, неможливе. А ще поруч з таким обов'язкове відчуття легкого запаморочення і «метеликів» всередині. Коханий, з твоїм днем!», - розповіла вона.

Олена Зеленська подякувала чоловікові за кожен спільний момент. «Спасибі за кожну мить разом! Нехай їх буде ще нескінченно багато. Навіть якщо і різних, але обов'язково - рука в руці, з поглядами, зверненими один до одного. Завжди з тобою, завжди на твоєму боці!», - додала перша леді країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...