Діджиталізація в "Дії": На потяги "УЗ" вже можна сідати, показавши електронне посвідчення у додатку

Документ буде доступний і офлайн.

Від 6 лютого користувачі додатку "Дія" можуть пред’являти електронне посвідчення водія у додатку під час посадки на поїзд. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці, передають Патріоти України.

Зазначається, що посвідчення у додатку буде доступне офлайн, але важливим фактором під час перевірки даних буде дата останнього оновлення документа.

У разі, якщо е-посвідчення не матиме фото, або виникатимуть технічні проблеми, воно не вважатиметься чинним. Пасажиру необхідно буде пред’явити звичайний документ, що посвідчує особу.

Крім того, не можна використовувати скріншот посвідчення з додатку "Дія".

В УЗ нагадали, що під час посадки пасажир повинен мати квиток і посвідчення, що посвідчує особу. Це може бути паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт України, службовий паспорт України, посвідчення особи моряка, посвідчення члена екіпажу, посвідчення особи на повернення в Україну, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідчення водія, посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон та інші, які передбачені правилами. Наразі у додатку "Дія" доступне посвідчення водія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...