"Дія Сіті": Мінцифри запустило сайт бізнес-країни (відео)

Це найбільш інноваційний проект для креативного бізнесу та IT-індустрії.

Міністерство цифровий трансформації запустило онлайн-платформу “Diia City”. Про це повідомив глава відомства Михайло Федоров в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За словами урядовця, це найбільш інноваційний проект для креативного бізнесу та IT-індустрії. “Ми створимо найкомфортнішу в світі економічну зону з низькими податками, легальним працевлаштуванням, високими ЗП. Сприятливі умови для стартапів та підприємців без втручанням держави — головний фактор для залучення інвестицій та створення корисних технологій”, – написав він.

Що таке «Дія Сіті»

«Дія Сіті» — це економічна модель зі спрощеними правилами ведення бізнесу, де підприємці зможуть реалізовувати свої проекти без втручання держави.

Головними клієнтами моделі стануть IT-компанії, а також бізнеси в сфері креативної економіки, стартапи, освітні організації та інвестиційні фонди. Для них введуть особливі податкові пільги, дерегуляцію та спеціальне адміністративне обслуговування.

Всі послуги — починаючи з реєстрації бізнесу і закінчуючи податками — резиденти «Дія Сіті» зможуть отримати онлайн. У той же час, спеціально для них створять спеціальне посольство, а також податковий офіс за аналогією з офісом великих платників податків.

Що це дасть?

За розрахунками ініціаторів проекту, до 2025 року завдяки «Дія Сіті» в Україні з’явиться 450 тисяч нових робочих місць. А ринок IT-сфери досягне 11,8 млрд доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...