"Діставалося всім...": Українська супермодель втекла від чоловіка-тирана (фото)

Сніжана Онопко та донецький бізнесмен Микола Щур одружилися в листопаді 2011 року. Супермодель не збентежило те, що у нареченого була судимість.

Українська супермодель Сніжана Онопко шокувала заявою про домашнє насильство. Зірка розповіла, що її чоловік Микола Щур регулярно бив її. За словами Сніжани, діставалося і персоналу, і навіть мамі моделі. Також Сніжана каже, що терпіла зради чоловіка. Коли Сніжана вирішила подати на розлучення і поділ майна, чоловік почав погрожувати їй, передають Патріоти України з посиланням на JetSetter.ua.

Жінці довелося тікати з власного будинку, в якому зараз Щур проживає з новою коханою.
«Я виплачувала його борги, вірила в те, що він не зраджує, і виправдовувала в критичних ситуаціях, навіть коли він піднімав на мене руку. Це відбувалося постійно. Дісталося, до речі, і водіям, і персоналу - коротше, всім», - розповіла Сніжана.Сніжана обурена тим, що чоловік привів коханку в їх спільний заміський будинок, який будували майже дев'ять років. «Я була готова якомога швидше розлучитися, забрати два автомобіля, серед яких і Rolls-Royce, куплений за мої особисті кошти, і більше ніколи не зустрічатися з цією людиною. Але, коли я побачила, що інша жінка проживає в моєму домі, плаває в моєму басейні і користується моїм посудом, вирішила наполягти на правовому розділі майна», - сказала Сніжана.
Нагадаємо, Сніжана Онопко та донецький бізнесмен Микола Щур одружилися в листопаді 2011 року. Супермодель не збентежило те, що у нареченого була судимість.
Чутки про розлучення з'явилися ще три роки тому. Але тоді Сніжана все заперечувала.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...