Дітей евакуювали до бомбосховища: Терористи на Донбасі обстріляли житлові квартали Мар'їнки

В районі обстрілу розташована школа.

Бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях Мар'їнки Донецької області, в районі обстрілу розташована школа. Про це йдеться у повідомленні на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

"Занадто гучний режим тиші влаштували російсько-окупаційні війська мирним жителям Мар'їнки на Донеччині - персоналу та вихованцям загальноосвітньої школи № 2 цього міста. Представники збройних формувань Російської Федерації, нехтуючи прийнятими в цивілізованому світі нормами гуманітарного права, обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях населеного пункту Мар'їнка", - наголосили у штабі ООС.

Як з'ясували офіцери однієї із груп цивільно-військового співробітництва зі складу Об'єднаних сил, школа розташована в районі обстрілу. Учнів, які залишилися на сьомий урок, та дітей з молодших класів, які залишилися у групі продовженого дня, персонал оперативно евакуював до бомбосховища цієї ж школи.

Після завершення обстрілу працівники Національної поліції вивезли учнів та персонал школи з небезпечного району та розвезли по домівках. Загиблих і поранених серед місцевих жителів та дітей у школі немає.

Командування операції Об'єднаних сил наголошує, що Збройні сили України відкриватимуть вогонь по противнику в разі, якщо його дії нестимуть загрозу життю чи здоров'ю мирних жителі, наголосили в ООС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...