Діти 21 століття: Винахідливий школяр змусив розумну колонку робити за нього домашнє завдання (відео)

Дев’ятирічний Брюс Горманлі використовував розумну колонку Alexa, щоб вирішувати завдання з математики. Однак його “застукала” мати і дитині довелося переробляти домашнє завдання.

Лінн Горманлі домовилася зі своїм сином, що піде готувати обід, а він займеться домашнім завданням. Незабаром вона почула з вітальні жіночий голос і вирішила перевірити, в чому справа. Виявилося, що хлопчик використовує голосового помічника Alexa, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Жінка причаїлася за спиною сина і вирішила зняти те, що відбувається на відео. На записі чутно, як Брюс задає Алексі питання: «Скільки буде 8 помножити на 4?»

Після Лінн сказала синові, що йому тепер доведеться вирішити те ж саме ще раз, але вже самостійно.

Лінн опублікувала відео на Facebook, за тиждень воно набрало вже більше двох з половиною мільйонів переглядів. Багатьох користувачів захопив креативний підхід дитини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...