"Дівчата у вкрай важкому стані, а водій збив, перехрестив і намагався втекти": Очевидець розповів про жахливу ДТП у столиці (відео)

Свої свідчення чоловік підкріпив записом відеореєстратора.

У Києві журналіст наздогнав водія, який збив двох жінок на пішохідному переході та втік з місця аварії. Постраждалих рятують у реанімації, їхній стан тяжкий, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Ось він підходить. Біля них стоїть. Присів. Встав. Хреститься!" - показує відео зі свого автомобільного реєстратора Сергій Грішин. "Я побачив двох дівчат, які лежать на дорозі, вийшов і пішов до них. І почув, хтось з тих, хто поруч стояв, сказав: він тікає. Я розвернувся, пішов до своєї машини", - каже свідок. Водій їхав по пішохідній зоні, Сергій наздогнав його. "Я підійшов до машини, він вийшов, почав хреститися. І потім він почав ходити навколо машини. І таке було враження, що він хоче десь піти. Я попросив його не відходити. Він відходив все далі від машини, тоді я був змушений фізично його зупинити, щоб він не йшов", - пояснив свої дії очевидець.
Свідок передав водія поліції, суд уже обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Подруга постраждалої в ДТП Анастасії, що чергує під реанімацією, розповідає, що 23-річна Анастасія Супруненко та 30-річна Олександра Осауленко йшли тоді на обід. Користувались цим пішохідним переходом щодня. "Це не був якийсь екстраординарний випадок, що вони вперше там переходили ту дорогу", - каже Ольга Дунебабіна. Зараз жінки в реанімації 17-ї лікарні, стан Анастасії більш тяжкий, бо її водій збив першою.

"Дійсно, у вкрай важкому стані. З множинними скелетними травмами та поєднаною черепно-мозковою травмою. Одну із хворих нам уже вдалося стабілізувати до того рівня, що вона перебуває практично в свідомості – на самостійному диханні. Одна із пацієнток перебуває на штучній вентиляції легенів", - розповів лікар-нейрохірург відділення політравми лікарні №17 Олесь Гаращук. На Анастасію попереду чекає операція на черепі. Рідні та друзі Насті шукають свідків та просять небайдужих здавати для неї кров, бо в неї постійна крововтрата, гемоглобін потрібно постійно поновлювати за рахунок донорської крові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...