Дівчина тижня: Пишногруда златовласка, яка ледь не зірвала фінал Ліги чемпіонів (фото)

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2018/2019 років запам'ятається багатьом шанувальникам не тільки перемогою Ліверпуля. Одним з найбільш обговорюваних епізодів матчу, що пройшов 1 червня у Мадриді, стала несподівана поява на полі напівоголеної дівчини.

Кінсі Воланскі – американська модель польського походження, хоча для моделі у неї досить пишні форми. Її можна побачити на сторінках журналів Maxim, Sports Illustrated і FHM, а також в рекламі купальників, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Безперечно, красунь багато, але таких як Кінсі Воланскі одиниці. Сексуальна блондинка вибігла на поле у першій половині матчу між Ліверпулем і Тоттенхемом. Фанатка з’явилася у чорному купальнику з написом "Vitaly Uncensored". Звичайно, її відразу ж забрали з поля, але уболівальників красуня встигла підкорити, адже кількість її підписників в Instagram збільшилася мало не у 7 разів. Подейкують, що до цього інциденту у дівчини було трохи близько 300 тисяч фоловерів, а зараз понад 2 мільйони. І ця кількість стрімко зростає.

Також відомо, що напис на купальнику "Vitaly uncensored" – це сайт з еротичними пранками. Його творець Віталій Здоровецький народився в Мурманську, а пізніше він перебрався в США. До слова, він теж вибігав на поле у фіналі, але не Ліги чемпіонів, а ЧС-2014, де зустрілися Аргентина і Німеччина. Кінсі та Віталій зустрічаються і, швидше за все, скоро буде весілля.

Віталій Здоровецький і Кінсі Воланскі

А ще Кінсі Воланскі тревел-блогер, веде активно сторінку в Instagram, яка рясніє відвертими та гарячими знімками. Ми ж обрали найспокусливіші кадри нової зірки мережі. Насолоджуйся:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...