Дівчинка з обличчям "бабусі": 15-річній китаянці зробили пластичну операцію (фото)

Сяо Фен страждає прогерією – генетичним захворюванням, що викликає передчасне старіння.

Сяо Фен до операції

Як повідомляє Daily Mail, через хворобу у дівчини була зморшкувата шкіра і обвислі щоки, через що вона нагадувала бабусю і піддавалася цькуванням з боку однокласників, передають Патріоти України.

Про свою проблему Сяо написала філантропу Го Мін'і. У листі вона зізналася, що мріє про нормальне життя, хоче вивчитися на лікаря і не боятися поглядів перехожих.

Завдяки пожертвам Сяо Фен вдалося зібрати необхідну суму на операцію, яка пройшла 29 грудня і тривала близько семи годин. За допомогою 10 хірургів, трьох анестезіологів і п'яти медсестер з обличчя дівчини вдалося видалити сім сантиметрів зайвої шкіри.

Сяо Фен до і після операції

20 січня Сяо Фен продемонструвала результати пластичної операції на прес-конференції в місті Шеньян. Примітно, що там вона вперше побачила своє обличчя в дзеркалі після тривалої реабілітації.

Сяо Фен після операції

Повідомляється, що рідкісна хвороба перейшла Фен від матері, яка також передчасно постаріла.

Сяо Фен з мамою


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...